Rundbuehallen

Rundbuehallen er beliggende på Frederiksø på Svendborg, og her får du en enestående atmosfære og en fantastisk udsigt over havnen. Den gamle værftshal er kendt for sin karakteristiske rundbuearkitektur, der giver den et unikt og elegant udtryk. Det store, åbne rum og højden til loftet skaber en rummelig og indbydende atmosfære.

Rundbuehallen har moderne faciliteter og udstyr, der kan imødekomme forskellige arrangementer. Uanset om det er en koncert, en fest, en udstilling eller en konference, kan hallen tilpasses efter behov. Den har en fleksibel indretning, der giver mulighed for opstilling af scene, dansegulv, borde, stole og andre nødvendige elementer.

Beliggenheden på Frederiksø og udsigten over havnen og den omkringliggende kystlinje tilføjer en ekstra charme til Rundbuehallen. Der er også mulighed for at udnytte og inddrage de nærliggende udendørsområder.

Rundbuehallen er den perfekte kombination af unik arkitektur, moderne faciliteter og en fantastisk beliggenhed –  den perfekte ramme om ethvert arrangement!

Koncerter

 • Op til 1000 gæster
 • Mange forskellige opsætningsmuligheder
 • Mulighed for professionel lyd- og lysopsætning
 • Mulighed for inddragelse af udendørsarealer

Markeder

 • Plads til mange boder
 • Mulighed for hyggeligt spiseområde
 • Ideel til i vinterhalvårets efterårs- og julemarkeder
 • Mulighed for inddragelse af udendørsarealer

Personalefester og konferencer

 • Plads til forskellige opstillinger
 • Mulighed for professionel lyd- og lysopsætning
 • Udendørsarealer kan inddrages
 • Kombiner evt. med leje af gamle træskibe

Galleri

Plantegning

SPECS

ANTAL PERSONER:
Rundbuehallen er godkendt op til 900 personer. Dog afhænger antallet af indretningen til det enkelte event.

SPECS:

10 dametoiletter, 4 herretoiletter, 3 urinaler og 2 handikaptoiletter.

HALLENS STØRRELSE:
Hallen er 34 m x 38 m. Det inkluderer toiletterne samt tre depotrum og teknikrummet.

TRANSPORT:
Rundbuehallen ligger 5 min. kørsel fra motorvejen og 5 min. gang fra Svendborg Banegård, hvor der kører toge til Odense.

Kommer du fra Jylland, kan du med fordel køre ad E20 og Rute 9 hele vej til Svendborg.

Kommer de fra Sjælland, kan du også køre ad Rute 9. Dog kan det være hurtigere at dreje af motorvejen ved Nyborg og køre ad Rute 163 til Svendborg.

 

PARKERING:
Det er muligt at parkere på den offentlige parkeringsplads, som ligger bag Rundbuehallen. Her er de første 2 timer gratis - derefter er timeprisen på 12 kr.

Man skal betale for sin parkering mandag til fredag mellem kl. 09.00 og 18.00 og lørdag mellem kl. 08.00 og 14.00. Parkering i de øvrige tidsrum er gratis, og registrering er ikke nødvendig.

UDENDØRSAREAL:
Området omkring Rundbuehallen er inddelt i forskellige arealer, hvor nogle kan lejes og andre ikke kan. På denne oversigt kan du se de forskellige udendørsarealer.

LEJEBETINGELSER OG PRIS:
Se lejebetingelser og pris for booking af Rundbuehallen her.

RUNDBUEHALLEN

Ideel til koncerter

Med dens unikke placering på Svendborg Havn og Rundbuehallens rå udseende, er du sikker på at opnå en helt særlig stemning ved dine events, som du ikke kan skabe i de mere traditionelle venue-rammer.

Samtidig ligger den perfekt placeret centralt i Svendborg, så dine gæster nemt kan komme til og fra Rundbuehallen – uanset om de ankommer med bus eller tog, eller om de efter eventen skal videre og opleve byen.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål eller ønsker, du sidder med. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig - eller ring eller skriv en mail.

I fællesskab skaber vi den perfekte ramme for jeres næste arrangement.

 

location@svendborg.dk

+ 45 30 18 58 43 eller +45 62 23 69 51

4 + 4 =