Events

I Rundbuehallen kan du finde en unik beliggenhed for dit event, som på samme tid er centralt placeret i Svendborg. Rundbuehallens rå charme og originalitet er oplagt til mange forskellige events, hvorfor du her kan afholde alt fra både koncerter og underholdning til markeder og lanceringer. Mulighederne ved denne eventlocation er mange, hvor der med højt til loftet og et råt lokale er plads til at udfolde dine kreative ideer. Book Rundbuehallen som den perfekte location, hvor der er plads til at udfolde dine kreative ideer.

Rå charme og unik beliggenhed

I Rundbuehallen finder du en unik eventlocation med masser af originalitet og personlighed, som kan skabe den perfekte ramme for dit kommende event. Når du har lejet Rundbuehallen, står du med et lokale, som kan tilpasses dit arrangement uanset dets størrelse og type. Koncerter, underholdning, lanceringer, receptioner, fester, modeshows er bare et lille udvalg af den slags events, som Rundbuehallen kan rumme,. Du kan nemlig være sikker på, at du i de rå lokaler ved Svendborg Havn får pladsen til de store armbevægelser og kreative ideer, hvor også de skønne udendørsarealer kan inddrages.

Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at indfri drømmene for dit næste event. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning eller forespørgsel.

 

Eventsmuligheder

  • Koncerter
  • Markeder
  • Underholdning
  • Streetfood markeder
  • Modeshows
  • Lanceringer
  • Fester
  • Konferencer
  • Og meget mere… Kun fantasien sætter grænser

Plantegning

Rundbuehallen har plads op til 900 personer alt efter opsætning.

SPECS

ANTAL PERSONER:
Rundbuehallen er godkendt op til 900 personer. Dog afhænger antallet af indretningen til det enkelte event.

SPECS:

10 dametoiletter, 4 herretoiletter, 3 urinaler og 2 handikaptoiletter.

HALLENS STØRRELSE:
Hallen er 34 m x 38 m. Det inkluderer toiletterne samt tre depotrum og teknikrummet.

TRANSPORT:
Rundbuehallen ligger 5 min. kørsel fra motorvejen og 5 min. gang fra Svendborg Banegård, hvor der kører toge til Odense.

Kommer du fra Jylland, kan du med fordel køre ad E20 og Rute 9 hele vej til Svendborg.

Kommer de fra Sjælland, kan du også køre ad Rute 9. Dog kan det være hurtigere at dreje af motorvejen ved Nyborg og køre ad Rute 163 til Svendborg.

 

PARKERING:
Det er muligt at parkere på den offentlige parkeringsplads, som ligger bag Rundbuehallen. Her er de første 2 timer gratis - derefter er timeprisen på 12 kr.

Man skal betale for sin parkering mandag til fredag mellem kl. 09.00 og 18.00 og lørdag mellem kl. 08.00 og 14.00. Parkering i de øvrige tidsrum er gratis, og registrering er ikke nødvendig.

UDENDØRSAREAL:
Området omkring Rundbuehallen er inddelt i forskellige arealer, hvor nogle kan lejes og andre ikke kan. På denne oversigt kan du se de forskellige udendørsarealer.

LEJEBETINGELSER OG PRIS:
Se lejebetingelser og pris for booking af Rundbuehallen her.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål eller ønsker, du sidder med. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig - eller ring eller skriv en mail.

I fællesskab skaber vi den perfekte ramme for jeres næste arrangement.

 

location@svendborg.dk

+ 45 30 18 58 43 eller +45 62 23 69 51

1 + 6 =