Firmaarrangement

Skal du afholde et arrangement for dit firma måske en personalefest, jubilæumsfejring, teambuilding eller måske et større seminar? Det kan også være, at det er rammerne til jeres næste produktlancering, reception, nytårskur, workshop eller kundearrangement, som du leder efter. Ligegyldigt hvilket arrangement du står med, er vi sikker på, at Rundbuehallen vil kunne rumme det. De rå og industrielle rammer giver dig uendelige muligheder for at skabe den helt rette location for dit næste firmaarrangement.

Skab et mindeværdigt arrangement

I Rundbuehallen vil du kunne samle både dine medarbejdere, samarbejdspartnere og andre relevante aktører til dit firmaarrangement. I har mulighed for at inddrage det store areal indenfor og de smukke udendørsarealer lige ud til Svendborg Havn. Vær derfor sikker på, at I efter et arrangement i Rundbuehallen står med stærkere relationer og et mindeværdigt arrangement.

Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at sammensætte det perfekte firmaarrangement efter jeres ønsker. Vælger I Rundbuehallen som location, får I en perfekt ramme til et ekstraordinært arrangement, men også en central placering med gode transportmuligheder tæt på. Med kun fem minutters gang til Svendborg Banegård har I gode tog- og busforbindelser til bl.a. Odense, Nyborg og Faaborg, hvorfra I kan komme videre til både Jylland og Sjælland. Hvis I ankommer i bil, er Rundbuehallen kun fem minutters kørsel fra motorvejen, hvorfor I også nemt kan komme hertil fra resten af landet.

Svendborg er en helt særlig by med et hjælpsomt erhvervsliv, som kan hjælpe med at løse jeres ønsker for jeres firmaarrangement. Vi står selvfølgelig til rådighed for at hjælpe med at guide dig i retningen af relevante aktører både indenfor catering, underholdning, lys- og lydudstyr, aktiviteter og meget mere. Derfor kan du trygt afholde dit næste firmaevent i Rundbuehallen, hvor vi sammen får skabt rammen for en ekstraordinær dag ud fra jeres behov og ønsker.

Book en fremvisning allerede i dag. Vi vil glæde os til at vise jer vores unikke lokaler fyldt med charme, som er klar til jeres firmaarrangement.

SPECS

ANTAL PERSONER:
Rundbuehallen er godkendt op til 900 personer. Dog afhænger antallet af indretningen til det enkelte event.

SPECS:

10 dametoiletter, 4 herretoiletter, 3 urinaler og 2 handikaptoiletter.

HALLENS STØRRELSE:
Hallen er 34 m x 38 m. Det inkluderer toiletterne samt tre depotrum og teknikrummet.

TRANSPORT:
Rundbuehallen ligger 5 min. kørsel fra motorvejen og 5 min. gang fra Svendborg Banegård, hvor der kører toge til Odense.

Kommer du fra Jylland, kan du med fordel køre ad E20 og Rute 9 hele vej til Svendborg.

Kommer de fra Sjælland, kan du også køre ad Rute 9. Dog kan det være hurtigere at dreje af motorvejen ved Nyborg og køre ad Rute 163 til Svendborg.

 

PARKERING:
Det er muligt at parkere på den offentlige parkeringsplads, som ligger bag Rundbuehallen. Her er de første 2 timer gratis - derefter er timeprisen på 12 kr.

Man skal betale for sin parkering mandag til fredag mellem kl. 09.00 og 18.00 og lørdag mellem kl. 08.00 og 14.00. Parkering i de øvrige tidsrum er gratis, og registrering er ikke nødvendig.

UDENDØRSAREAL:
Området omkring Rundbuehallen er inddelt i forskellige arealer, hvor nogle kan lejes og andre ikke kan. På denne oversigt kan du se de forskellige udendørsarealer.

LEJEBETINGELSER OG PRIS:
Se lejebetingelser og pris for booking af Rundbuehallen her.

Galleri

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål eller ønsker, du sidder med. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig - eller ring eller skriv en mail.

I fællesskab skaber vi den perfekte ramme for jeres næste arrangement.

 

location@svendborg.dk

+ 45 30 18 58 43 eller +45 62 23 69 51

10 + 8 =