Pakhuset

Slå portene op i Det martime pakhus, og nyd udsigten udover vandet, mens bølgerne slår mod kajen. Pakhuset har en unik autentisk og maritim atmosfære med rå træsøljer, massive bjælker, tovværk og meget mere. Der er ikke meget andet at sige, end at stedet skal opleves!

Det maritime pakhus er bygget i 1873, hvorefter det nænsomt er renoveret, så det er tro mod dets oprindelse. Det er udstyret med moderne faciliteter, således at der er mulighed for at tilkoble internet og projektor samt scene, lys og lyd.

Pakhuset kan rumme op til 150 gæster. Derfor kan pakhuset danne den helt særlige og stemningsfulde ramme om din næste konference, marked, workshop, firmafest, kundearrangement, fødselsdag, konfirmation eller bryllup. 

Kontakt os allerede i dag, så finder vi plads til lige netop dit arrangement. 

Galleri

SPECS

ANTAL PERSONER:
I pakhuset er der plads til op til 149 personer, alt efter opstilling.

SPECS:
1 toilet, 1 handicaptoilet

PAKHUSETS STØRRELSE:
Pakhuset er 24,2 x 10,9 meter

TRANSPORT:
Pakhuset ligger 5 min. kørsel fra motorvejen og 5 min. gang fra Svendborg Banegård, hvor der kører toge til Odense.

Kommer du fra Jylland, kan du med fordel køre ad E20 og Rute 9 hele vej til Svendborg.

Kommer du fra Sjælland, kan du også køre ad Rute 9. Dog kan det være hurtigere at dreje af motorvejen ved Nyborg og køre ad Rute 163 til Svendborg.

PARKERING:
Det er muligt at parkere på den offentlige parkeringsplads, som ligger på Frederiksø. Her er de første 2 timer gratis – derefter er timeprisen på 12 kr.

Man skal batel for sin parkering mandag til fredag mellem kl. 09.00 og 18.00 og lørdag mellem kl. 08.00 og 14.00. Parkering i de øvrige tidsrum er gratis, og registrering er ikke nødvendig.

UDENDØRSAREAL:
Der er mulighed for også at leje udendørsarealerne til opstilling af f.eks. telt.

LEJEBETINGELSER OG PRIS:
Se lejebetingelser og pris for booking af Pakhuset.

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål eller ønsker, du sidder med. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig - eller ring eller skriv en mail. 

I fællesskab skaber vi den perfekte ramme for jeres næste arrangement.

 

location@svendborg.dk

+45 62 23 69 51 eller + 45 30 18 58 43

15 + 2 =